Ακίνητο στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής

Σε εξέλιξη

Ακίνητα

Τοποθεσία

Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, Δήμος Νέας Προποντίδας, Νέα Καλλικράτεια, Περιοχή «Χρυσή Αμμουδιά»

Είδος Ακινήτου

Γη

Έκταση

27.230,36 τμ

Δομημένη Επιφάνεια

Έντος Σχεδίου

Όχι

Πρόκειται για παραθαλάσσια έκταση περίπου 27 στρεµµάτων, µε µήκος ακτογραµµής περίπου 530 µέτρα και µέσο πλάτος περίπου 55 µέτρα. Βρίσκεται στην παραλία «Χρυσή Αµµουδιά» στον Θερμαϊκό Κόλπο. Το ακίνητο βρίσκεται εντός Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου (ΖΟΕ) και γειτνιάζει από ανατολικά και δυτικά µε περιοχές για τις οποίες έχουν ολοκληρωθεί και κυρωθεί  πολεοδοµικές µελέτες για Β’ κατοικία.

 

Τοποθεσία

Το ακίνητο βρίσκεται στο κεντρικό τµήµα της Χαλκιδικής στο παραλιακό µέτωπο µεταξύ Νέας Ηράκλειας και Νέας Καλλικράτειας. Απέχει 45χλµ από την πόλη της Θεσσαλονίκης, 31χλµ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και 27 χλμ από τα Νέα Μουδανιά. Η πρόσβαση στο ακίνητο μπορεί να γίνει από διαφορετικές εναλλακτικές διαδρομές με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη. Η ταχύτερη είναι μέσω της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών µέχρι την έξοδο για Άγιο Παύλο και στη συνέχεια μέσω της επαρχιακή οδού Νέων Μουδανιών – Θεσσαλονίκης. Η ακριβής θέση και τα όρια του ακινήτου απεικονίζονται στον χάρτη Google.

 

Σύμβουλοι αξιοποίησης

Νομικός Σύμβουλος: NEXUS LAW
Τεχνικός Σύμβουλος: MTC GROUP

 

DOWNLOADS