Σάνη Κασσάνδρας

Σε εξέλιξη

Ακίνητα

Τοποθεσία

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , Νομός Χαλκιδικής, Δήμος Κασσάνδρας

Είδος Ακινήτου

Γη

Έκταση

915.930,97 τ.μ.

Δομημένη Επιφάνεια

-

Έντος Σχεδίου

Όχι

Ακίνητο πλησίον του παραθεριστικού οικισμού Σάνη σε τοποθεσία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος σε απόσταση 300 μ. από τη θάλασσα.

Το ακίνητο αποτελείται από δύο αυτοτελή  γειτονικά οικόπεδα επιφάνειας  642.280 τ.μ. το βόρειο και 273.651 τ.μ. το νότιο. Τα οικόπεδα έχουν πολυγωνικό σχήμα, με μεγάλο μήκο πρόσοψης  έπί της ασφαλτοστρωμένης οδού που συνδέει την Νέα Φώκαια και τη Νέα Ποτίδαια με τον οικισμό Σάνη, με επίπεδη επιφάνεια χωρίς ιδιαίτερες κλίσεις. Το έδαφος είναι γαιώδες και το σύνολο σχεδόν της επιφάνειας τους καλύπτεται από χαμηλή βλάστηση και καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Η περιοχή είναι δημοφιλής προορισμός και χαρακτηρίζεται από υψηλού επιπέδου τουριστική ανάπτυξη με ξενοδοχεία 5 αστέρων (Sani  Resort δυτικά του ακινήτου, Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel, Posidi Holidays Resort & Suites Hotel, Theoplano Imperial Palace Hotel, Potidaia Istion Club κ.λπ)  και υψηλής ποιότητας παραθεριστικές κατοικίες.

 

Τοποθεσία

Το ακίνητο είναι άμεσα προσβάσιμο οδικά από την Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών – Καλλιθέας και την περιμετρική οδό που διασχίζει την χερσόνησο της Κασσάνδρας (Κασσάνδρεια – Φούρκα – Καλάνδρα – Ν.Σκιώνη – Παλιούρι -Κρυοπηγή – Άθυτος – Κασσάνδρεια), ακτοπλοϊκά μέσω του λιμένα του Sani Resort και με αεροπλάνο μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Απέχει 90 χλμ από τη Θεσσαλονίκη, 75 χλμ περίπου από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Η ακριβής θέση και τα όρια του ακινήτου απεικονίζονται στο χάρτη Google.

Αξιοθέατα & Σημεία Ενδιαφέροντος

  • Αξιοθέατα και Αρχαιολογικοί Χώροι Θεσσαλονίκης (Λευκός Πύργος, Κάστρα, Καμάρα κ.λπ)
  • Παραλίες Χαλκιδικής
  • Άγιον Όρος
  • Σπήλαιο Πετραλώνων
  • Αρχαιολογικοί Χώροι Βεργίνας και Αμφίπολης

 

Επόμενα βήματα αξιοποίησης

  • Ολοκλήρωση Ωρίμανσης
  • Διαγωνισμός

 

 

DOWNLOADS

Σχετικά Άρθρα

Μοιράσου το έργο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Εκτύπωση