Golf Αφάντου

Ολοκληρωμενη

Ακίνητα

Τοποθεσία

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Νομός Δωδεκανήσου, Δήμος Ρόδου

Είδος Ακινήτου

Γη με Κτίσματα

Έκταση

1.327.994,00 τ.μ.

Δομημένη Επιφάνεια

10.473,00 τ.μ.

Έντος Σχεδίου

Όχι

Παραθαλάσσιο ακίνητο αποτελούμενο από επτά όμορα ή γειτνιάζοντα οικόπεδα με μήκος ακτογραμμής 4.200 μ. και μέτωπο εκτεινόμενο σε μήκος 3.350 μ. στην ομαλή, εκτεταμένη και αμμώδη παραλία της Αφάντου και των Καλυθιών.

Σε τμήμα του ακινήτου που καταλαμβάνει έκταση 450 περίπου στρεμμάτων έχει αναπτυχθεί και λειτουργεί μέχρι σήμερα golf 18 οπών. Το γήπεδο σχεδιάστηκε από τον Donald Haradine, ο οποίος έχει σχεδιάσει ένα πολύ σημαντικό αριθμό golf (580 περίπου) στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.Το γεγονός αυτό καθιστά το Golf Αφάντου επώνυμο και διεθνώς αναγνωρίσμο. Στην Ελλάδα ο Haradine έχει σχεδιάσει επίσης τα γήπεδα της Γλυφάδας και της Κέρκυρας.

Σημαντικό πλεονέκτημα του ακινήτου αποτελεί η εξαιρετική θέση του σε περιοχή που παρουσιάζει έντονη τουριστική ανάπτυξη.

 

Τοποθεσία

Το ακίνητο βρίσκεται απέχει 2 χλμ από τον οικισμό Αφάντου. Έχει άμεση πρόσβαση από από δύο σημεία μέσω της Επαρχιακή Οδού Ρόδου – Λίνδου που συνδέει το βόρειο και το νότιο τμήμα του νησιού. Απέχει 10 χλμ από την παραλία της Τσαμπίκας, 12 χλμ από τον Αρχάγγελο, 20 χλμ από την πόλη της Ρόδου, 30 χλμ από τη Λίνδο και 20 χλμ από το Διεθνή Αερολιμένα “”Διαγόρας”” της Ρόδου. Η ακριβής θέση του ακινήτου απεικονίζεται στο χάρτη Google.

 

Κτιριακές εγκαταστάσεις

Εντός του ακινήτου υφίστανται κτιριακές υποδομές (Διώροφο Ξενοδοχείο δυναμικότητας 26 δωματίων, ημιτελές διώροφο κτίριο Club House, ισόγειο προσωρινό Club House με parking, διώροφο κτίριο αποδυτηρίων.κ.λπ ) με συνολική επιφανεία ανωδομής 7.950 τ.μ, υπόγειων και ημιυπόγειων χώρων 2.523 τ.μ. και στεγασμένων χώρων (βεράντες, πέργκολες, ημιυπαίθριοι κ.λπ) 1.400 τ.μ. Έχουν επίσης κατασκευαστεί εγκαταστάσεις κολύμβησης (πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων, καταδύσεων και παιδική) συνολικής επιφανείας 1.510 τ.μ..

 

Σύμβουλοι αξιοποίησης

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος:  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑE – ΠΕΙΡΑΙΩΣ REAL ESTATE AE
Τεχνικός Σύμβουλος: ΔΕΚΑΘΛΟΝ ΑΕ
Νομικός Σύμβουλος: ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ-ΒΕΚΡΗΣ-ΜΠΕΡΣΗΣ-ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ-ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΟΥ Δικηγορική Εταιρεία

 

 

DOWNLOADS

Σχετικά Άρθρα

Διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 18 ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ 4ης Υ.ΠΕ., ΤΜΗΜΑ Α: ΚΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΚΥ ΔΙΚΑΙΩΝ, ΤΜΗΜΑ Β: ΚΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ, ΤΜΗΜΑ Γ: ΚΥ ΣΑΠΩΝ, ΚΥ ΙΑΣΜΟΥ, ΚΥ ΑΒΔΗΡΩΝ, ΤΜΗΜΑ Δ: ΚΥ ΕΧΙΝΟΥ, ΚΥ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ, ΤΜΗΜΑ Ε: ΚΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΚΥ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ, ΤΜΗΜΑ ΣΤ: ΚΥ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΚΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΚΥ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ, ΤΜΗΜΑ Ζ:ΚΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ, ΚΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΚΥ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ, ΤΜΗΜΑ Η: ΚΥ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ».

Απόφαση τροποποίησης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών, της προθεσμίας ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών στο πλαίσιο της από 10.04.2023 Διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας (ΑΔΑΜ: 23PROC012478230/2023-04-10, και κατόπιν τροποποίησης ΑΔΑΜ: 23PROC012666698 2023- 05-12 για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: “Ανακατασκευή – Προσαρμογή στα νέα πρότυπα Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) στα νοσοκομεία Γ.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» , Γ.Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΚΑΙ Ε.Α.Ν. «ΜΕΤΑΞΑ»”

Απόφαση τροποποίησης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών, της προθεσμίας ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών και άλλων όρων στο πλαίσιο της από 12.05.2023 Διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας (ΑΔΑΜ: 23PROC012666736 2023-05-12) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Ανακαίνιση Νοσηλευτικών Μονάδων και αναβάθμιση – εκσυγχρονισμός Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου “ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”».

Απόφαση τροποποίησης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών, της προθεσμίας ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών και άλλων όρων στο πλαίσιο της από 10.05.2023 Διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας χωρίς τμήματα, άνω των ορίων (ΑΔΑΜ: 23PROC012647795/2023-05-10) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση και Ανακαίνιση Κέντρων Υγείας (ΚΥ) Άνδρου, Τήνου, Πάτμου, Πάρου, Μήλου, Ίου και Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου (ΠΠΙ) Αστυπάλαιας»

Απόφαση τροποποίησης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών, της προθεσμίας ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών στο πλαίσιο της από 31.03.2023 Διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής, σύμφωνα με το άρθρο 50 του ν. 4412/2016, του έργου «Ανέγερση νέου κτιρίου με αμφιθέατρο για την επέκταση της ογκολογικής κλινικής και την ένταξη του νέου κτιρίου ακτινοθεραπείας, συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος πυρηνικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας».

Διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 8 ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ 4ης Υ.ΠΕ., ΤΜΗΜΑ Α: ΚΥ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ, ΚΥ Ν. ΜΑΔΥΤΟΥ, ΚΥ ΣΟΧΟΥ, ΤΜΗΜΑ Β: ΚΥ ΘΕΡΜΗΣ, ΤΜΗΜΑ Γ: ΚΥ ΠΡΙΝΟΥ, ΚΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΜΗΜΑ Δ: ΚΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ»

«Διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας, σε τμήματα, για την επιλογή αναδόχου/ων κατασκευής του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ 3ης Δ.Υ.ΠΕ.: ΤΜΗΜΑ Α: Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ, Μ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ Μ. ΝΑΟΥΣΑΣ, ΤΜΗΜΑ Β: Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ – Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ – Ν.Μ. ΕΔΕΣΣΑΣ»

Διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 9 ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ 3ης Υ.ΠΕ. – ΤΜΗΜΑ Α: ΚΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΚΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, ΚΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ – ΤΜΗΜΑ Β: ΚΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΚΥ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΚΥ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΤΜΗΜΑ Γ: ΚΥ ΔΙΑΒΑΤΩΝ, ΚΥ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, ΚΥ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ»

Διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ 3ης Υ.ΠΕ.: Γ.Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Γ.Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Γ.Ν. ΚΟΖΑΝΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ», Γ.Ν. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Mαταίωση του Διαγωνισμού ) για την «Προμήθεια ενός (1) κινητού συστήματος ανίχνευσης με ακτίνες Χ για τις ανάγκες ελέγχων της ΔΙΜΕΑ» (ΑΔΑΜ: 23PROC012577252 2023-04-28), με Αναθέτουσα Αρχή το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δυνάμει της από 15.05.2023 Απόφασης Ματαίωσης (ΑΔΑ: 9ΧΧΞ46ΜΩΝ1-ΖΕΚ)

Απόφαση τροποποίησης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών, της προθεσμίας ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών στο πλαίσιο της από 12.04.2023 Διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής, σύμφωνα με το άρθρο 50 του ν. 4412/2016, του έργου “Ανακαίνιση και Αναβάθμιση Τ.Ε.Π., ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ – ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 5ου ΟΡΟΦΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Α. «ΚΑΤ»”

Δεν υπάρχουν άλλα νέα γι' αυτό το έργο

Μοιράσου το έργο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Εκτύπωση