Κάμπινγκ & Ξενία Παλιουρίου

Ολοκληρωμένη

Ακίνητα

Τοποθεσία

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Νομός Χαλκιδικής, Δήμος Κασσάνδρας

Είδος Ακινήτου

Γη με Κτίσματα

Έκταση

322.572 τ.μ.

Δομημένη Επιφάνεια

5.106 τ.μ.

Έντος Σχεδίου

Όχι

Ακίνητο στην παραλία του Παλιουρίου Χαλκιδικής σε τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλους και ομορφιάς, με άμεση πρόσβαση στην ονειρική αμμώδη παραλία και στα καταγάλανα νερα του όρμου της Καναπίτσας, με παραθαλάσσιο μέτωπο 1.800 μ. που εκτείνεται από το ακρωτήριο Αλωνάκι μέχρι το ακρωτήριο Χρουσό.

Στο ακίνητο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Άρη Κωνσταντινίδη και κατασκευάστηκε το 1962, το συγκρότημα το Μοτέλ  ΞΕΝΙΑ Παλιουρίου, που έχει χαρακτηριστεί Μνημείο λόγω της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, τεχνικής και ιστορικής σημασίας του.

Στην έκταση έχουν επίσης αναπτυχθεί οι εγκαταστάσεις του Camping Παλιουρίου.

 

Τοποθεσία

Το ακίνητο βρίσκεται στην παραλία του Παλιουρίου σε απόσταση 3 χλμ από τον ομώνυμο οικισμό και η προσβασιμότητα του χαρακτηρίζεται πολύ καλή καθώς ο ομώνυμος οικισμός βρίσκεται επί του κεντρικού οδικού άξονα που διασχίζει την χερσόνησο της Κασσάνδρας (Κασσάνδρεια-Φούρκα-Καλάνδρα-Ν.Σκιώνη-Παλιούρι-Κρυοπηγή-Άθυτος-Κασσάνδρεια). Απέχει 6 χλμ από το χωριό Πευκοχώρι,78 χλμ από την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, τον Πολύγυρο, 99 χλμ από τον Διεθνή Αερολιμένα Μακεδονία και 110 χλμ από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης).

Η ακριβής θέση του ακινήτου απεικονίζεται στο χάρτη Google.

 

Κτιριακές εγκαταστάσεις

Ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ Παλιουρίου: Το ΞΕΝΙΑ Παλιουρίου έχει κατασκευαστεί ως Μοτέλ έχει συνολική δομημένη επιφάνεια 3.978 τ.μ. και αποτελείται από ένα κεντρικό συγκρότημα (με εστιατίριο, bar κ.λπ) και από τέσσερις διώροφες πτέρυγες συνολικής δυναμικότητας 72 δωματίων (144 κλινών).

Εγκαταστάσεις Camping Παλιουρίου: Δομημένη επφάνεια 1.128 τ.μ. – δυναμικότητας 100 θέσεων για τροχόσπιτα – σκηνές και 300 ατόμων.

 

Σύμβουλοι αξιοποίησης

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος:  EUROBANK EQUITIES ΑΕΠΕΥ
Τεχνικός Σύμβουλος: EUROBANK Υπηρεσίες Ακινήτων ΑΕ
Νομικός Σύμβουλος: Μ & Π ΜΠΕΡΝΙΤΣΑΣ Δικηγορικό Γραφείο

 

DOWNLOADS

Σχετικά Άρθρα

Μοιράσου το έργο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Εκτύπωση