Κασσιώπη, Κέρκυρα

Ολοκληρωμένη

Ακίνητα

Τοποθεσία

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων , Νομός Κέρκυρας, Δήμος Κέρκυρας

Είδος Ακινήτου

Γη

Έκταση

438.229 τ.μ.

Δομημένη Επιφάνεια

-

Έντος Σχεδίου

Όχι

Παραθαλάσσια λοφώδης έκταση σε τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλους στο βορειοανατολικό τμήμα της Κέρκυρας μια από τις πιο όμορφες περιοχές του νησιού καλυμμένη με πευκοδάση και παραδοσιακούς ιστορικής αξίας ελαιώνες, εμπλουτισμένη με βυζαντινούς και παλαιάς βενετσιάνικης φυσιογνωμίας οικισμούς και έδαφος με ομαλές κλίσεις που προσφέρουν εξαιρετικές θέες.

Το ακίνητο έχει μέτωπο στην ακτογραμμή 725 μ., διαθέτει απεριόριστη θέα στο θαλάσσιο δίαυλο μεταξύ της Κέρκυρας και των παράλίων της Αλβανίας, ενώ η πόλη των Αγίων Σαράντα στο αλβανικό έδαφος είναι ορατή σε μικρή απόσταση ανάμεσα στο ορεινό φυσικό ανάγλυφο της νότιας Αλβανίας.

Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου στη “γειτονιά” του κοσμοπολίτικου οικισμού της Κασσιώπης αποτελεί σήμερα έναν από τους διεθνούς εμβέλειας προορισμούς παραθερισμού ή και ημι-μόνιμης παραμονής τύπου villegiature του επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και, γενικότερα, επώνυμου χώρου με ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και μεγάλη προσφορά απαιτητικών αντίστοιχων εξυπηρετήσεων.

 

Τοποθεσία

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 0,5 χλμ. περίπου από τον παραθαλάσσιο οικισμό του Αγίου Στεφάνου και 5 χλμ από τον οικισμό της Κασσιόπης. Το ακίνητο έχει άμεση πρόσβαση από τις Επαρχιακές Οδούς Κέρκυρας-Κασσιόπης και Αγίου Στεφάνου-Κασσιόπης και απέχει 26 χλμ από την μαρίνα των Γουβιών, 34 χλμ από την πόλη της Κέρκυρας και 39 χλμ περίπου από τον διεθνή Αερολιμένα Κερκύρας «Ιωάννης Καποδίστριας».

Η ακριβής θέση και τα όρια του ακινήτου απεικονίζονται στο χάρτη Google.

 

Σύμβουλοι αξιοποίησης

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος:  EUROBANK EQUITIES ΑΕΠΕΥ
Τεχνικός Σύμβουλος: EUROBANK Υπηρεσίες Ακινήτων ΑΕ
Νομικός Σύμβουλος: Μ & Π ΜΠΕΡΝΙΤΣΑΣ Δικηγορικό Γραφείο