Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας

Ολοκληρωμένη

Ακίνητα

Τοποθεσία

Καβάλα

Είδος Ακινήτου

Γη

Έκταση

149.734 τ.μ.

Δομημένη Επιφάνεια

149.734 τ.μ.

Έντος Σχεδίου

Εντός του Οικοδομικού Τετραγώνου 44 με αριθμό 01 και 02Ν

Παραθαλάσσιο ακίνητο στη θέση «Αλάνες» που αποτελείται από δύο όμορα οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 148,734 στρεμμάτων. Είναι επίπεδο, με αμμώδες παραλιακό μέτωπο μήκους 600 μέτρων και διαθέτει απεριόριστη θέα στον κόλπο της Καβάλας και στα ανατολικά παράλια της νήσου Θάσου.

Τοποθεσία

Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική θέση, στον απαράμιλλης ομορφιάς κόλπο του Παλαιού. Έχει άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό, την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ενώ ο παραλιακός δρόμος που συνδέει τη Νέα Ηρακλείτσα με την πόλη της Καβάλας διέρχεται από το δυτικό του όριο. Η απόσταση του από την Καβάλα είναι 14 χλμ., από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας 45 χλμ. και 140 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Τα πλησιέστερα λιμάνια είναι η Καβάλα και η Νέα Πέραμος (2,5 χλμ.).

Η Νέα Ηρακλείτσα είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός που συνδυάζει χρήσεις τουρισμού και αναψυχής, και ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, αποτελεί περιοχή παραθεριστικής κατοικίας. Αποτελεί πόλο έλξης τουριστών από την Βόρεια Ελλάδα, τις χώρες της Βαλκανικής και την Ευρώπη.

Σύμβουλοι Αξιοποίησης

Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε.

Νομικός Σύμβουλος: Γ.Δ. ΚΑΛΛΙΜΟΠΟΥΛΟΣ – Κ.Θ. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ – Α.Π. ΧΙΩΤΕΛΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με τον διακριτικό τίτλο KLC Δικηγορική Εταιρεία

Τεχνικός Σύμβουλος: Γεωμελετητική ΕΤΕ

 

DOWNLOADS

Σχετικά Άρθρα

Μοιράσου το έργο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Εκτύπωση