Νότιο Αφάντου

Ολοκληρωμένη

Ακίνητα

Τοποθεσία

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Νομός Δωδεκανήσου, Δήμος Ρόδου

Είδος Ακινήτου

Γη με Κτίσματα

Έκταση

268.653,07 τ.μ.

Δομημένη Επιφάνεια

3.443,54 τ.μ.

Έντος Σχεδίου

Όχι

Τρία γειτνιάζοντα παραθαλάσσια οικόπεδα εκτεινόμενα σε μήκος 2.500 μ. νότια, σε συνέχεια της έκτασης του golf Αφάντου στην ομαλή, εκτεταμένη και αμμώδη παραλία της Αφάντου .

Σε ένα εκ των τριών οικοπέδων είχαν αναπτυχθεί και λειτουργούσαν μέχρι τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας οι εγκαταστάσεις του ραδιοσταθμού “Φωνή της Αμερικής”.

Σημαντικό πλεονέκτημα του ακινήτου αποτελεί η εξαιρετική θέση του σε περιοχή που παρουσιάζει έντονη τουριστική ανάπτυξη.

 

Τοποθεσία

Το ακίνητο βρίσκεται στη θέση “Φωνή της Αμερικής” και απέχει 3 χλμ από τον οικισμό Αφάντου . Η προσβασιμότητα του χαρακτηρίζεται πολύ καλή καθώς έχει άμεση πρόσβαση στη Επαρχιακή Οδό Ρόδου – Λίνδου. Απέχει 11 χλμ από την παραλία της Τσαμπίκας, 13 χλμ από τον Αρχάγγελο, 20 χλμ από την πόλη της Ρόδου, 30 χλμ από τη Λίνδο και 25 χλμ από το Διεθνή Αερολιμένα “Διαγόρας” της Ρόδου.

Η ακριβής θέση του ακινήτου απεικονίζεται στο χάρτη Google.

 

Κτιριακές εγκαταστάσεις

Εντός του ακινήτου υφίστανται μονώροφα και διώροφα κτίρια (πομπών, δεκτών, γραφεία, αποθήκες κ.λπ ) συνολικής επιφανείας 3.443,54 τ.μ τα οποία είναι εγκαταλελειμμένα και προβλέπεται να κατεδαφιστούν.

 

Σύμβουλοι αξιοποίησης

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος:  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑE – ΠΕΙΡΑΙΩΣ REAL ESTATE AE
Τεχνικός Σύμβουλος: ΔΕΚΑΘΛΟΝ ΑΕ
Νομικός Σύμβουλος: ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ-ΒΕΚΡΗΣ-ΜΠΕΡΣΗΣ-ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ-ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΟΥ Δικηγορική Εταιρεία

 

DOWNLOADS

Σχετικά Άρθρα

Μοιράσου το έργο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Εκτύπωση