Πούντα Ζέζα

Ακίνητα

Τοποθεσία

Περιφέρεια Αττικής, Νομός Ανατολικής Αττικής, Δήμος Λαυρεωτικής

Είδος Ακινήτου

Γη

Έκταση

185.433,96 τ.μ.

Δομημένη Επιφάνεια

-

Έντος Σχεδίου

Όχι

Επικλινές ακίνητο με θέα στον όρμο Πούντα Ζέζα αποτελούμενα από 5 ανεξάρτητα όμορα ή γειτνιάζοντα οικόπεδα. Το ακίνητο έχει αμφιθεατρικό ανάγλυφο με ήπιες κλίσεις και απεριόριστη θέα στη θάλλασσα και στη Μακρόνησο.

Η περιοχή του ακινήτου, συνδυάζοντας τη θάλασσα με το πευκόφυτο βουνό, παρουσιάζει έντονη τουριστική-παραθεριστική κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες και αποτελεί κατ΄ εξοχήν περιοχή  β΄ κατοικίας.

Τοποθεσία

Τo ακίνητο βρίσκεται στον κόλπο της Πούντα Ζέζα, ανατολικά του οικισμού Κάτω Ποσειδωνία. Το ακίνητο είναι προσβάσιμο από την Αττική Οδό και στη συνέχεια απο τη Λεωφόρο Λαυρίου αλλά και από την παραλιακή οδό Αθηνών-Σουνίου. Η περιοχή εξυπηρετείται και από το ΚΤΕΛ Αττικής με καθημερινά δρομολόγια. Το ακίνητο απέχει 2 χλμ από τη Μαρίνα Λαυρίου, 4 χλμ από την πόλη και το λιμάνι του Λαυρίου και 65 χλμ από το κέντρο της Αθήνας.

Η ακριβής θέση και τα όρια του ακινήτου απεικονίζονται στο χάρτη Google.

Αξιοθέατα & Σημεία Ενδιαφέροντος

  • Ακρωτήριο & Ναός Ποσειδώνα – Σούνιο
  • Αρχαιολογικοί χώροι Βραβρώνας, Μαραθώνα και Ραμνούντας
  • Παραλίες Νότιας και Ανατολικής Αττικής (Σούνιο, Λαύριο, Ανάβυσσος, Πόρτο Ράφτη, Αρτέμιδα, Ραφήνα, Μαραθώνας,  κ.λπ)
  • Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου

Επόμενα βήματα αξιοποίησης

  • Ολοκλήρωση Ωρίμανσης
  • Έγκριση ΕΣΧΑΔΑ
  • Διαγωνισμός

 

Η αξιοποίηση του ακινήτου προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μετά από εκτίμηση των δεδομένων,είτε με εφαρμογή του υφιστάμενου πολεοδομικού του καθεστώς, είτε με το Ν. 3986/2011 με την εκπόνηση μελέτης ΕΣΧΑΔΑ και ανάπτυξη του με μικτές χρήσεις Τουρισμού – Αναψυχής και Τουριστικού – Παραθεριστικού Χωριού.

 

DOWNLOADS

Σχετικά Άρθρα

Μοιράσου το έργο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Εκτύπωση